Neckermann Tielt

Kortrijkstraat 1
8700 Tielt
Telefoonnummer:
051/40.09.96
Website:
www.neckermann.be

Overzicht van alle Neckermann winkels.

Meer dan dertig al maakt Neckermann België werk van vakantie. Wim Desmet legde in december 1979 de grondvesten van het bedrijf. Onder zijn leiding groeide het reisbureau in Hasselt uit tot één van de belangrijkste touroperators en vandaag behoort Neckermann tot één van de grootste toeristische organisaties in Europa. De waarden die aan de basis lagen van dit opmerkelijk succes blijven we koesteren, elke dag: betrouwbare kwaliteit, scherpe prijzen, aandacht en zorg voor de klant.

Neckermann België biedt een waaier aan vakantieformules tegen de laagste prijs: van vliegvakanties (naar populaire zonbestemmingen en naar verre bestemmingen), autovakanties, wintervakanties en citytrips tot cruises en wereldreizen. Zo is Neckermann specialist in Turkije vakantie, vakanties naar Italië en Spanje, evenals vakantie naar Griekenland en Frankrijk.

Ons credo van in het allereerste begin “vakanties betaalbaar maken voor alle Belgen”, staat vandaag nog als een huis. Neckermann garandeert de laagste prijzen op de Belgische markt. Ons aanbod voor all inclusive vakanties en interessante last minutes is groot.

Neckermann is door de lezers van Reader’s Digest al tien keer op rij verkozen tot de meest betrouwbare Belgische touroperator.

Neckermann België maakt samen met Thomas Cook en Pegase deel uit van het internationale Thomas Cook netwerk.
Is Neckermann Tielt jouw bedrijf?
Vraag je gratis login aan via het contactformulier!